Vrijwilligers krijgen 'bedank-activiteit'

Op vrijdag 10 november was weer onze jaarlijkse vrijwilligersactiviteit. Dit om onze zeer enthousiaste en altijd aanwezige vrijwilligers te bedanken voor hun grote inzet, gedurende het schooljaar. We hebben hen verwend met een etentje en een cadeautje.

Onze vrijwilligers helpen op het zwembad met het omkleden van de onderbouwleerlingen, hebben taken in de bibliotheek, brengen leerlingen naar de therapie op Blixembosch, zorgen dat de personeelskeuken op orde blijft  en verzorgen lunches tijdens studiedagen. Kortom een omvangrijk takenpakket, en dit alles vrijwillig! Reden genoeg om hen hartelijk te bedanken!

Jammer genoeg konden Hilda Heijnen en Marjon Verdonschot hierbij niet aanwezig zijn. Hilda had een andere verplichting en Marjon is sinds twee weken de trotse moeder van zoon Bo. Zij was nog niet in staat om te komen.

Hieronder zien jullie onze vrijwilligers in hun pas gekregen cadeau: een fleecedeken met mouwen, heerlijk om in weg te duiken met een heerlijk boek, tijdens de koude wintermaanden. Zij poseerden graag voor deze foto.