Onze school krijgt een nieuwe naam! Maar welke......

De leerlingenraad van de school verzoekt de directie al een paar jaar om zowel de naam als de slogan van de school te veranderen. De leerlingen vinden dat beiden niet meer zo goed bij de school en bij zichzelf passen. Ook dit jaar werd deze wens weer heel nadrukkelijk bij de directie neergelegd.  Een naam en slogan veranderen doe je niet zomaar. Wij begrijpen de wens van de leerlingen echter heel goed. De leerlingen die de school tegenwoordig bezoeken zijn leerlingen met andere vragen aan het onderwijs, en aan de school, dan bij de oprichting van de school.  In de loop van de jaren is het nodige veranderd. De leerlingenraad stipt dit punt dus zeer terecht aan. In goed overleg hebben we besloten dat het nu dus tijd is om de school van een nieuwe naam én een nieuwe slogan te voorzien.

 In de vorm van een prijsvraag vragen we ieders hulp daarbij.

 Hoe gaan we dat doen?

  • Bij de administratie van de school staat een doos klaar waarin suggesties gestopt kunnen worden. Alleen een naam, alleen een slogan of een combinatie; het mag allemaal.

  •  Bent u niet in de gelegenheid uw suggestie in deze doos te stoppen dan kunt u uw suggesties mailen aan a.bergman@ssoe.nl.

 U kunt inzenden tot 30 maart 2018. Zorgt u ervoor dat uw naam en telefoonnummer bij uw inzending vermeld staan?

 Een jury bestaande uit bestuurder, leerlingen, een ouder en medewerkers zal de inzendingen beoordelen. De beste suggesties worden gehonoreerd met een cadeaubon van 50 euro.

 We zien alle ideeën met veel belangstelling tegemoet en zijn nieuwsgierig naar jullie suggesties.